Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

микровълнова LG гори предпазител

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Botev666
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Съб Фев 04, 2012 15:31    Заглавие: микровълнова LG гори предпазител Отговорете с цитат

Здравейте
Преди да ми кажете, че не съм се разтърсил за подобна тема, е не сте прави потърсих!
Четох, и като за начало замених предпазителя с нов, но пак изгоря на въпросната микровълнова печка LG Model-MS 192T, замених и високоволтовите диоди, като за начало беше добре, това, че спря да бучи едно такова на умряло, но пак изгоря предпазителя, след няколко секунди. Накрая откачих и магнетрона, и микровълновата си работеше без да гори предпазители, но мен това не ме устройваше. Ремонта остана в застой, до днес, когато пак пробвах, защото намерих предпазители, но изгоря отново предпазителя и без да съм включвал магнетрона. Какъв може да е проблема?

Може ли да е кондензатора или магнетрона, защото друго не се сещам вече, а и не остана? Като за начало ще ми е много от полза да ми кажете как най-просто да замеря магнетрона и кондера, за да разбера, кое от двете е дало "фира", тъй като нямам апаратура, а имам само мултицет.

Благодаря предварително!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
ELP
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Съб Фев 04, 2012 20:46    Заглавие: Отговорете с цитат

Ке се утепаш бе , Танасе ! Нито си търсил като хората , нито си чел , още по малко си разбрал какво се има в предвид , не пипай където не ти е работата , има си сервизи за това ! Там има 4000! ВОЛТА !
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети