Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Luxeon V2004 5.1 problem

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
sickman
Гост

МнениеПуснато на: Чет Юни 30, 2005 9:43    Заглавие: Luxeon V2004 5.1 problem Отговорете с цитат

Zdr kolegi i priqteli imam edno takova problem4e sas vapros4e .... ne mi se smeite ako vi se stori sme6en vaprosa no ne sam mnogo navutre v ne6tata ..... kupih si 5.1 sistema Luxeon model V2004 i ne6to v neq ne mi haresva ... vklu4vam ot SB Creativ Audigy 2 5.1 signal na SW i se polu4ava zvuk ot vsi4ki koloni edno i su6to a i kato izvadq kabela za RL i RR i CE&SW pak zvu4at vsi4ki koloni .. SW ima slednite rejimi 2.1 5.1 i AC-3 na 2.1 svirqt samo FL i FR koeto mi se struva normalno a na 5.1 svirqt vsi4ki koloni no kakto vi kazah SW go zahranvam samo s edin kabel .... zna4i stereo signal .... kak taka go puska navsqkude i za6to? Puskam testa na SB kudeto pravi razdelno puskane na signala ot kolona na kolona za da se proveri surround efekta i ne se 4uva ni6to ..... a vsi4ki kabeli i kalbel4eta sa svurzani pravilno kakto trqbva ot vsqkude i na SB i na SW. na SW ima izbor na input - DVD/5.1, VCD, TV, AUX i az estestveno sam go ostavil na DVD/5.1. ne znam kolko qsen bqh no ako nqkoi se e sbluskval s tozi problem i znae za kakvo stana neka mi pi6e!
Tova koeto na men mi e qsno e 4e SW pravi 5.1 emulation na stereo signala? Samo ne po4vaite da mi povtarqte kakvi nastroiki ima za SB za6toto sam zaka4al drug model na Luxeon na moq PC sas sa6tite nastroiki i stava kakto trqbva testa e perfect a s moq SW ne stava ... za6to?

Във този форум мнения на олигофреница не се приемат Exclamation
Никой не е длъжен да ти се кйори на поста Wink
Използвай вградената кирилица Exclamation
showMANiak
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети