Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Получих съобщение при рестартиране на компютара

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
valyo_93
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пет Фев 10, 2012 16:42    Заглавие: Получих съобщение при рестартиране на компютара Отговорете с цитат

не съм сигурен дали и е тук мястото на тази тема,ако не е преместете я.

При рестартиране на компютър(аз го рестартирах) ми излезе снимката която я качих вече за трети път за 1 година.
До колкото разбрах има проблем с оверклока или волтовете на захранването (качвам и снимка на волтовете),На биоса съм намалил честотата на процесора нищо друго не съм правил на него.А волтовете са измерени преблизително от 2-3 месеца и бяха нормални.
Бях питал преди доста време в сервиз на компютри и ми казаха че се бъгва биоса и трябва да се ъпдеитва вярно ли е.
Благодаря ви предварително.
Ето и снимка http://forums.softvisia.com/index.php/topic/14330-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%BB%D0%B5%D0%BC-%D1%81-bios/page__fromsearch__1[/img]
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети