| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 08, 2012 22:13 Заглавие: С колко тонер да презаредя касетата на принтера си ? |
|
|
| Купих си едно кило тонер , че ми писна да вземам на дребно , касетата е 12А съвместима , тонера е Static control , универсален за HP касети . Та въпроса ми е - колко е нормално да се сипе , след пълно почистване естествено , 100 , 150 , има ли значение ако е повече , опасност от задръстване и прочие . Естествено девиза на Мечо Пух - "Колкото повече ....... " не би трябвало да важи , затова питам хората ,които се занимават с това . Благодаря ! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Techmaniac Опитен потребител

|
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 09, 2012 10:56 Заглавие: |
|
|
Човека зареждащ касетата в клипа от горния линк допуска една съществена и много груба грешка .Познайте каква е? _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 09, 2012 11:35 Заглавие: |
|
|
| Остави барабана дълго време на светло? |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 09, 2012 11:57 Заглавие: |
|
|
Има познал задачата.Интересното е, че използвува прахосмукачка която е специално за тази работа ,което означава че се занимава професионално.А допуска такава грешка. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
Goofy Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 09, 2012 18:31 Заглавие: |
|
|
| Нищо не му става на барабана за 5-10 мин. на светло.Теоретично не трябва да се държи на светло ,но на практика не се поврежда.Иначе рециклира перфектно! |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 10, 2012 9:23 Заглавие: |
|
|
Да бе,да. Не му става. А после като почне да печата все по-бледо с всяко зареждане? След 3-4-5 зареждания няма да се вижда нищо по листа. Аз почиствам барабана на възможно най-малкото осветление,позволяващо ми да работя и веднага го прибирам на тъмно докато свърша другата работа. После сглобявам отново на тъмно. Колкото до количеството тонер-сипвам докато взема. Да тръгна да го тегля ли? Зареждай колкото поеме,нищо не може да и стане на касетата. И пази барабана. Тоя не го пази,защото утре ще го смени и ще вземе едни пари за това. Не че ще забогатее,ама нали не са му излишни? _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 10, 2012 16:56 Заглавие: |
|
|
| Барабана веднага го завивам в хартия , хем да не го одера , а за тонера , все пак колко е това "докато поеме" Аз си го дозирам в по-малко шише и оттам сипвам , не мога да го наблюдавам . |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 11, 2012 23:08 Заглавие: |
|
|
Ами докато "прелее". Аз пълня докато има място, касета като твоята не помня дали е минавала през ръцете ми,все пак тия манипулации ги правя "любителски",но няма как да сипеш повече отколкото може да се сипе! Пък ако се притесняваш,виж из нета какво количество дават като норма и слагай толкова. За тонер и барабани,а и други консумативи ако искаш,обади се да ти кажа от де вземам,та да сравним цени. Не пиша директно,за да не се приеме като нерегламентирана реклама! _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
Techmaniac Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 12, 2012 9:32 Заглавие: |
|
|
| ELP написа: | | .....все пак колко е това ..... |
100 g