| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
duni Активен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 15, 2004 20:20 Заглавие: Проблем с телевизор Сони Тринитрон |
|
|
Имам телевизор Сони Тринитрон,плосък екран точен модел KV-21LT1E, закупен и произведен в Испания 95 година. За жалост телевизорчето не дава звук на българските канали, трябва му тукашен тунер.И разбира се тунерите са евтини но специално за този модел ми казаха от няколко места,че струва към 150лв.(Та аз по-добре да си го бях взел от тук!!!).Ако някой знае нещо или има схема, която да е достатъчно евтина за да си струва да се направи, моля пишете:).
Благодаря предварително! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 15, 2004 22:39 Заглавие: |
|
|
Не знам откъде сте и към кой сервиз сте те се отнесли,но ми се струва,че отговора е непрофесионален.Тунера няма никакво отношение към стандарта на говор DK/в малки изключения/.Моят съвет е да се обърните към реномиран сервиз. _________________ Димитър |
|
|
 |
kostadin iantchev Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 16, 2004 14:47 Заглавие: само трябва да се сменят едни филтри |
|
|
ако ти е проблем 098 300 998
за около 30 лева ще го оправим. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Чет Апр 08, 2004 15:31 Заглавие: |
|
|
| Ходят по чужбина а нямат 20 лв да дадат на някой сиромах дето се е учил толкова години да им го направи. |
|
|
 |
DICHI Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 08, 2004 21:44 Заглавие: |
|
|
Сонито ако попадне в сервиз ще научи Български по бързо от колкотоВие да идете да си купите тунер не знам защо Ако имаш един килограм брашно,го дай на хлебар за да ти умеси хляб!Дайте в България да се занимаваме който с каквото умее! |
|
|
 |
|