Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Въпрос за постоянна мощност

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
ianiovski
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Вто Мар 06, 2012 11:44    Заглавие: Въпрос за постоянна мощност Отговорете с цитат

Понеже ми остана един изпит ,а съм 4 година - Ел. измерване . Знам някой въпроси които задава преподавателя и на един не мога да си отговоря ,ако може помогнете .

Защо не може да се измерва постоянна мощност при променливотокови вериги ?? или Постоянен ток при променливотокови вериги ?

С 2-3 изречения трябва да му обясна за да види ,че знам Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
ivo07
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: sofiq

МнениеПуснато на: Вто Мар 06, 2012 12:15    Заглавие: Re: Въпрос за постоянна мощност Отговорете с цитат

ianiovski написа:
,а съм 4 година - Ел. измерване

Лелее !? Подсещаш ме за един колега/бивш научен сьтрудник/ които казваше :като знам какьв инженер сьм ,та ме е страх да отида на лекар Shocked
Върнете се в началото
ianiovski
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Вто Мар 06, 2012 12:22    Заглавие: Отговорете с цитат

С тия изтъркани лафчета не ме впечатляваш , второ спец. не ми е по токовете , трето ако знаеш пиши ,но вече те видях колко знаеш така ,че не пиши Wink
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети