|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
johnmarlow Нов потребител

Регистриран на: 12 Апр 2011 Мнения: 14 Местожителство: United Kingdom
|
Пуснато на: Вто Апр 12, 2011 19:37 Заглавие: Продавам ТВ Сони 42 инча повреден |
|
|
Продавам телевизор сони 42 инча плазмен .
Намира се във Варна , понеже не е до мен мисля че модела му е FWD 42PV1 , телевизора е внесен от англия преди 4 години неработещ, има дистанционно в едно капаче зад телевизора ,
още тогава го гледа техник , каза и ми показа 8 мисля че бяха процесора зад екрана върху лентови кабели заляти със смола ,единия е видимо гръмнал, другите са ок,сега като се включи екрана светва и изгасва и така през секунда светва и изгасва....
Според мен е само за части .
Обявата е или се продава за 100лв или ако някой от Варна може да го оправи да каже къде да го занесем ,
Тел 052 917876 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Сря Апр 13, 2011 14:17 Заглавие: |
|
|
Може и бартер за GPS (планински) , радиостанция 120Mhz - 140Mhz, варио , цветен телевизор на 12 волта ... при нужда доплащам .
ако имате предложения за бартер пишете ми на скаип johnyboy_2000 или ЛС защото до 23 април съм в чужбина , ако се интересувате от покупка звънете на баща ми на варненския телефон в горния пост |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Мар 10, 2012 22:32 Заглавие: |
|
|
| Оп. Модела е грешен. Верния модел е pfm500a3we |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|