| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Efi Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 30, 2005 22:28 Заглавие: Проблем със Sony KV-X2931D |
|
|
| Здравейте, наскоро открих форума ви и виждам, че има какво да се прочете! Проблемът е следния: когато е по-топло в горния край на TV-то се появява светла ивица с широчина около 3см, като на границата м/у нея и останалото растера е леко подгънат. Проблема не е силно изразен и се вижда само в по светлите кадри но дразни. Съмнявах се за лоша спойка, но сега си мисля за утечка в някои кондензатор ? Моля за помощ! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Чет Юни 30, 2005 22:46 Заглавие: |
|
|
И аз така мисля.Най вероятно електролит във ВО или захранването. _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 01, 2005 0:28 Заглавие: |
|
|
| bai_tishan написа: | | И аз така мисля.Най вероятно електролит във ВО или захранването. |
Според мен е ниско захранващо напрежение на вертикалния чип, най-вероятно от изсъхнал филтриращ кондензатор. |
|
|
 |
Efi Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 01, 2005 9:03 Заглавие: |
|
|
| Благодаря, ще проверя и ще пиша за резултата. М/у другото като се загледам имам чувството, че от тази линия(по-светлата) надолу картината(растера) е като разреден т.е. само в линията е нормален, но това е чисто субективно. |
|
|
 |
|