Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Продавам тонколони от стереоуредба Samsung - чисто нови

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Astor
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Мар 12, 2012 14:09    Заглавие: Продавам тонколони от стереоуредба Samsung - чисто нови Отговорете с цитат

Продавам тонколони от стереоуредба Samsung - чисто нови , в оригиналната опаковка.
Данни
Максимална мощност 60W ; Двупроводна линия (отделен кабел за предните и отделен кабел за субуфера) работят и на еднопроводна линия ; Main Speaker Impedance - 4 Om ; Sub Woofer Impedance - 6 Om.
Размери - ширина 25 см, дължина 41 см, височина 33 см
Забележки и дефекти - НЕ
Цена - 100 лв комплекта (2 бр.)
Намира се в Ботевград - в останалите градове - Еконт с наложен платеж.
Снимки - http://astor.snimka.bg/other/samsung.661139.26596380
GSM 0887 526104 или ЛС
Astor
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Мар 31, 2012 10:56    Заглавие: Отговорете с цитат

Arrow
besnia3
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пет Апр 06, 2012 3:19    Заглавие: Отговорете с цитат

Грешиш за ОТ.
1 Не са 60 вата а по 120 всяка. Много лесно се измерва- земи купчина батерии и ги реди една по една да подават прав ток към говорителите.
Страничния басов стига максималния си ход при 90 волта което значи че е 80 вата + - 1%. Предните стигат макса при 60 волта което ще рече към 45 вата. Е сега и сам си сметни колко са.

А относно колоните... леле малееееееейййй... аз съм с две такива купени нови от токио-бг.ком и си направи сам филтри вътре. Качих ги на уредба самсунг макс зс 940, която закупих дефектна от техномаркет. След много караници и спорове, че била с липсващи ОТ накрая ми я преодцениха и ми я продадоха за 90 лева. След 3 месеца ремонт по нея и отстраняване на активния филтар на старите говорители, сега свири като лудо. Уредбата ми я дадоха с някав субуфер дето не е бил "премазан от друг камион по пътя от китаи" и сега за 100 лева уредва 100 лева колони ремонт по нея и филтри за 50 лева = за 250 лева имам музика която сабори 1 квадрат от рогоската на тавана ми, която сами можете да проверите колко струва в нета.

Тези наистина гърмят и който ги вземе няма да съжалява, ако не вярва ще му покажа. Но е много важен филтъра и какъв звук им се подава. Неможе да подаваш на баса и сдреден а на средните и бас и да се питаш що бражди повече от радио точка. Това дето е написал продавача че работят и на една линия е удивителна глупост. при мен са на една линия но сега заради него ще ви снимам какво има отзад.
http://besnia3.hit.bg/samsung.jpg http://besnia3.hit.bg/samsung2.jpg http://besnia3.hit.bg/samsung3.jpg
За ентусиастите, мога да им направя филтри ще си платят само частите и транспорта с екон не искам нищо за мен.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Astor
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Апр 06, 2012 7:31    Заглавие: Отговорете с цитат

И аз ги вземах оттам и пишеше същите параметри които си дал, но аз нарочно дадох по ниски.
Гледам няма интерес а 100 лв ги изпушвам на цигари за 10 дена май ще се ге оставя за мен.
btw
инфото го копирах от подобна обява.
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети