Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Samsung SM 920NW работи 2-3 секунди и изключва

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Лаик
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Сря Мар 21, 2012 0:07    Заглавие: Samsung SM 920NW работи 2-3 секунди и изключва Отговорете с цитат

Здравейте,
Както се подразбира не се занимавам професионално с ремонти на техника. Последното ми влизане тук е било през април 2007 година, но отново опрях до вашата помощ.

Описал съм проблема в заглавието на темата. В началото реших, че някой кондензатор се е изморил, но най-голямото отклонение бе един 47 мф при замерване да отчита 40 мф, което според мен не би трябвало да доведе до моя проблем.

Останаха най-вероятно трансформаторите за инверторите. На моите пише spw-068 rosh и приличат на този . Моля подскажете ми правилно ли съм се ориентирал, как мога да разбера кой от двата е дефектирал и има ли магазин от който да мога да си ги закупя или да заложа на ибей. Ако информацията е недостатъчна задавайте въпроси.
Благодаря ви.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети