|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
MikoBG Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 30, 2005 19:14 Заглавие: Усилвател за кола Regent RS-430 200watt x 4 |
|
|
| Някой е правил промени в захранването и е омазал всичко. Изпълнено е с SG3525AN и по 4бр. IRFZ24 и IRFZ24N на рамо. Защитата е с C1237HA. Иска ми се да въстановя оргиналната конструкция, но без схема е трудно. Datasheet на чиповете съм намерил, но ако накои удари едно рамо, ще съм благодарен. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 01, 2005 6:06 Заглавие: Re: Усилвател за кола Regent RS-430 200watt x 4 |
|
|
| MikoBG написа: | | Някой е правил промени в захранването и е омазал всичко. Изпълнено е с SG3525AN и по 4бр. IRFZ24 и IRFZ24N на рамо. Защитата е с C1237HA. Иска ми се да въстановя оргиналната конструкция, но без схема е трудно. Datasheet на чиповете съм намерил, но ако накои удари едно рамо, ще съм благодарен. |
Мисля, че ще е много трудно (да не казвам невъзможно) да се намери схема на уред, произведен някога в бившата ГДР. Ще трябва да импровизираш. |
|
|
 |
MikoBG Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Юли 02, 2005 2:37 Заглавие: Re: Усилвател за кола Regent RS-430 200watt x 4 |
|
|
| Цитат: | | Мисля, че ще е много трудно (да не казвам невъзможно) да се намери схема на уред, произведен някога в бившата ГДР. Ще трябва да импровизираш. |
Да, прав си. От една година го имам и търся схема, ама няма. Днес седнах и го преработих за 494. Сега си работи нормално, но все още не мога да се преборя с защитата. Май и там ще трябва радикална промяна. [/quote] |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|