Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Sell Tektronix 2215A 2x60Mhz осцилоскоп

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
nikifena
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Съб Мар 24, 2012 13:44    Заглавие: Sell Tektronix 2215A 2x60Mhz осцилоскоп Отговорете с цитат

Здравйте. Продавам си стария осцилоскоп, защото имам друг.

Става дума за Tektronix 2215A 2x60Mhz осцилоскоп
Осцилоскопът изглежда така:

Още снимки, ръководство за експлоатация и сервизно ръководство тук:
http://nikifena.muzikant.org/sell/

Няколко думи за тектроникса:
Бях го купувал преди 6-7 години когато бях студент в София. Тогава човекът от когото го взех ми уреди безплатно калибриране в техническия университет. Още като го купих, реших да видя какво има вътре и дали е ремонтиран. Помня, че всичко му беше оригинално и не видях следи от ремонти.
Откакто го ползвам всичко си му работи нормално. Така и не разбрах тази голямата метална врътка за какво служи, така че реално погледнато не съм сигурен дали работи Smile Ако някой каже как да разбера, ще тествам. Аз съм го ползвал за аналогова схемотехника и ми е вършил прекрасна работа. Признавам си, че не е ползван непрекъснато а само когато ми е трябвал - сравнително рядко. Примерно пускан е по 2-3 пъти на месец. Понякога и по-рядко. Това от както го имам аз. За мен този осцилоскоп работи прекрасно без никакви забележки. Видимо екранът е супер и в него има още много хляб. Няма следи от износване на екрана.

Осцилоскопът го купих без предпазния капак който покрива екрана и контролите му. Също така го продавам без сонди и захранващ кабел - само скопа.
От линка по-горе можете да си свалите книжката му и схемите му. Дръпнах ги от нета най-вече за да ги имам.

Цената която му търся е 280 лева.
Връзка на лично или на телефон 0887 898047 - Ники.

Осцилоскопът се намира в Пловдив. За останалите градове с куриери или по друг удобен за купувача начин.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
SlowDead
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Бургас

МнениеПуснато на: Пон Мар 26, 2012 11:39    Заглавие: Отговорете с цитат

Хайде.... грабнах го най-накрая ! :Д
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
nikifena
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пон Мар 26, 2012 14:15    Заглавие: Отговорете с цитат

Осцилоскопът е продаден!!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети