|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Ivo_33 Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 03, 2012 17:08 Заглавие: Търся платка за телевизор WATSON FA-5329 |
|
|
| Търся да закупя дънната платка за WATSON FA-5329 (купен от МЕТРО). Причина-забравих да откача антенния кабел и счупих платката, докато се опитвах да преместя телевизора. На самата платка има означение 11АК19В-1. Дано някой колега да има скътана и да може да ми помогне. Пишете на лични съобщения, проверявам си ги редовно. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Вто Апр 03, 2012 20:29 Заглавие: |
|
|
Това се прави-ама от човек,който го може.Занеси го на сервиз. _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
Ivo_33 Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 06, 2012 13:10 Заглавие: |
|
|
Колега, аз се занимавам активно с електроника и прецених, че платката е прекалено натрошена, за да я възстановя. Все пак те послушах и занесох телевизора в сервиз, силно надявайки се, че аз съм некадърен да я възстановя. Но уви, техникът попари всичките ми надежди, като каза, че за нищо не става вече тази платка.
Ето защо продължавам да търся дънната платка за закупуване. Може и някой телевизор със здрава електроника и заминал кинескоп, тъй като този на Уотсъна е доста запазен. Типът му е THOMSON A51EBV13X09. Четох, че същият се монтирал на някои VESTEL и GRUNDIG. Дано някой колега да има нещо подходящо, че не ми се хвърля този запазен кинескоп. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|