|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 21, 2012 7:40 Заглавие: Продавам навигация 7" |
|
|
Навигацията е ето тази: http://www.dealextreme.com/p/7-lcd-windows-ce-5-0-gps-navigator-w-fm-transmitter-built-in-usa-canada-maps-45316 Софтуер iGo8, български език,гласови напътствия на български.Купена е в края на 2010-та година,ползвал съм я 3-4 пъти при пътувания до София и Пловдив. Пълен комплект,така както е описана в сайта плюс подаръче-евро адаптер за зарядното . Вероятно и CD с подробна потребителска инструкция за софтуера,трябва да потърся файла в компютрите. Картите на САЩ и Канада са изтрити,инсталирани са карти на Европейските страни. При нужда мога да запиша и американските. Без каквито и да са козметични дефекти,навигацията е като нова,с оригиналния протектор на дисплея,в оригиналната опаковка. Продавам я,тъй като синът ми ми подари друга. Цена 120 лева,мога да я доставя във Варна и Добрич,за другаде-ЕКОНТ. Телефон за връзка 0898 773 125. _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Чет Мар 29, 2012 10:48 Заглавие: |
|
|
Нова цена 100 лева. _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
|
|
 |
mironski Опитен потребител

Регистриран на: 08 Яну 2008 Мнения: 121 Местожителство: Полски Тръмбеш
|
Пуснато на: Чет Мар 29, 2012 11:23 Заглавие: |
|
|
| Заявена на ЛС. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Мар 29, 2012 11:37 Заглавие: |
|
|
Потвърждавам,утре я изпращам на колегата! За триене! _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|