| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
lubomirov89 Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Авг 18, 2011 13:28 Заглавие: sony CDX L380X предусилвател |
|
|
| Добър ден на всички,нов съм във форума.Искам да си направя ЦД-то с УСБ,като за целта мисля да използвам ФМ трансмитер.Ще съм ви много благодарен,ако някои ми обясни къде е предусилвателя на цд-то и каде трябва да свържа изхода на за звук от трансмитера!Ще съм много благодарен ако имате възможност да ми пратите схемата.Благодаря ви предварително. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Авг 18, 2011 17:21 Заглавие: Re: sony CDX L380X предусилвател |
|
|
| lubomirov89 написа: | | ..мисля да използвам ФМ трансмитер. |
, -който се настройва и излъчва на някоя свободна от други сигнали честота между 88-108Mhz . Твойто радио > ЦД CDX-L380X трябва да прихване тази честота и си слушаш до скъсване ....
Това е "схемата" /до тук/ |
|
|
 |
lusi blazev Опитен потребител

|
|
|
 |
stefp Опитен потребител

|
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Авг 19, 2011 10:51 Заглавие: |
|
|
Аз искам да премахна тези смущения които се получават,затова искам да направя така По принцип не съм запознат с електрониката много,но имам голям мерак да се науча,защото ми е много интересно. |
|
|
 |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Авг 19, 2011 11:51 Заглавие: |
|
|
lusi blazev, Напротив! Даже и "-> на сервиз" не обичам да пращам Много ти благодаря за линка. Не бях се замислял до сега за това новаторство в старите бараки
stefp, описанието си го имаме и при нас
lubomirov89, Мераците са едно, възможностите съвсем друго. Но ти желая успех, щом така става...
Уточни новото устройство ще се добавя ли ? или ще се използва на мястото на CD-то ?
| Цитат: | | каде трябва да свържа изхода на за звук от трансмитера ? |
По интересно е кога и от къде ще вземе захранващо напрежение  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Апр 02, 2012 16:30 Заглавие: |
|
|
| Колеги като видях,че никой не ми беше отговорил конкретно и се бях отказал.Обаче оня ден се ядосах от гадните смущения и ще се помъча да си го направя.Първо самият трансмитер работи на 5в. има си отделна платка която намалява напрежението,и от там пак ще си се захранва трансмитера.Отворих си сидито и махнах цялата механика на самото сиди и сега търся каде е предусилвателя на сидито в режим на CD възпроизвеждане.Гледал съм темата за кар 400 но немога да се ориентирам по моето ЦД (платката).Много ще съм благодарен на някои ако може да ми каже номерата на кондензаторите към които трябва да се свърже сигнала от трансмитера. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Апр 04, 2012 20:42 Заглавие: |
|
|
| Kолеги няма ли кои да ми помогне ? |
|
|
 |
lusi blazev Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 04, 2012 21:33 Заглавие: |
|
|
По-нагоре ти дадоха линк към сервизното за твоето радио. Разбира се, че платката му не е като на CAR400. Ако не можеш да четеш схеми и не знаеш от коя страна де държи поялника, и господ не може да ти помогне. Колкото и гадно да звучи, в такива случаи е по-добре да си платиш на някой, който знае и може да ти го направи. Съвета ми е да го направиш това последното, иначе рискуваш да си утрепеш радиото.  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Апр 04, 2012 22:10 Заглавие: |
|
|
| lusi blazev написа: | По-нагоре ти дадоха линк към сервизното за твоето радио. Разбира се, че платката му не е като на CAR400. Ако не можеш да четеш схеми и не знаеш от коя страна де държи поялника, и господ не може да ти помогне. Колкото и гадно да звучи, в такива случаи е по-добре да си платиш на някой, който знае и може да ти го направи. Съвета ми е да го направиш това последното, иначе рискуваш да си утрепеш радиото.  |
Колега аз знам как се хваща поялника.А аз да попитам защо е този форум след като някои има въпрос и попита и почват такива като тебе да философстват колко са зле другите.С каква цел е този форум след като само храните...........Как може един човек да се научи на нещо като няма кои да му обясни. |
|
|
 |
|