Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Power Mac G4 Power Supply - за ремонт

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
liko99
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пон Апр 02, 2012 17:10    Заглавие: Power Mac G4 Power Supply - за ремонт Отговорете с цитат

Здравейте. Изгоря ми захранването на компютъра. Искам да го ремонтирам.
Като цяло нямам и идея какво му има да съм честен. Просто слагам го в контакта дава изкра/гръмва и край. Това е с което мога да помогна.
Понеже имам две и двете са дали фира казвам, че едното не гори бушона, а другото което е ремонтирано веднъж направо пръска и бушона.
Ако някой може и му се занимава и иска да пробва дори от любопитство да ми каже.
От Пловдив съм.

Ако ли не очаквам предложения.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Филипов
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Плевен

МнениеПуснато на: Пон Апр 02, 2012 17:16    Заглавие: Отговорете с цитат

Обърни се към сервиз. Още повече че сам казваш че нямаш идеи.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger
liko99
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пон Апр 02, 2012 17:22    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз казвам, понеже не разбирам. Няма как да имам идея как да го ремонтирам, при наличието на неразбирателство от моя страна.
Вярно всички българи знаем от всичко по много ама явно аз съм от малкия процент който не разбира от всичко... Embarassed
Така че питам Вас който разбират.
А относно за сервиз бих приел препоръка, а не да скоча на първия срещнат.
Надявам се да ме разбираш правилно.
Върнете се в началото
neno
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пон Апр 02, 2012 21:46    Заглавие: Отговорете с цитат

liko99 написа:
Аз казвам, понеже не разбирам. Няма как да имам идея как да го ремонтирам, при наличието на неразбирателство от моя страна.
Вярно всички българи знаем от всичко по много ама явно аз съм от малкия процент който не разбира от всичко... Embarassed
Така че питам Вас който разбират.
А относно за сервиз бих приел препоръка, а не да скоча на първия срещнат.
Надявам се да ме разбираш правилно.
няма да ти помогнат,не се тормози,казвам това,защото съм убеден,че по-голяма част от хората във форума са сервизни техници и ти кажи-речи си потенциален клиент,така че трябва да ти е пределно ясно какво имам в предвид,а и по принцип в български форуми,не искат или не могат да ти помогнат,и те плюят че искаш помощ

Exclamation Arrow Първо-няма да е лошо да се запознаеш с правилата на този форум и с кой бутон се отговаря Exclamation Второ-изказвайки подобни "генерални заключения" за целия форум-няма да е лошо да се замислиш конкретно ти с какво си бил полезен на този форум и на питащите в него Exclamation Question Щото доколкото гледам всичките ти постове са все в "търгашеския" раздел Exclamation
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети