|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
liko99 Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 02, 2012 17:10 Заглавие: Power Mac G4 Power Supply - за ремонт |
|
|
Здравейте. Изгоря ми захранването на компютъра. Искам да го ремонтирам.
Като цяло нямам и идея какво му има да съм честен. Просто слагам го в контакта дава изкра/гръмва и край. Това е с което мога да помогна.
Понеже имам две и двете са дали фира казвам, че едното не гори бушона, а другото което е ремонтирано веднъж направо пръска и бушона.
Ако някой може и му се занимава и иска да пробва дори от любопитство да ми каже.
От Пловдив съм.
Ако ли не очаквам предложения. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
liko99 Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 02, 2012 17:22 Заглавие: |
|
|
Аз казвам, понеже не разбирам. Няма как да имам идея как да го ремонтирам, при наличието на неразбирателство от моя страна.
Вярно всички българи знаем от всичко по много ама явно аз съм от малкия процент който не разбира от всичко...
Така че питам Вас който разбират.
А относно за сервиз бих приел препоръка, а не да скоча на първия срещнат.
Надявам се да ме разбираш правилно. |
|
|
 |
neno Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 02, 2012 21:46 Заглавие: |
|
|
| liko99 написа: | Аз казвам, понеже не разбирам. Няма как да имам идея как да го ремонтирам, при наличието на неразбирателство от моя страна.
Вярно всички българи знаем от всичко по много ама явно аз съм от малкия процент който не разбира от всичко...
Така че питам Вас който разбират.
А относно за сервиз бих приел препоръка, а не да скоча на първия срещнат.
Надявам се да ме разбираш правилно. | няма да ти помогнат,не се тормози,казвам това,защото съм убеден,че по-голяма част от хората във форума са сервизни техници и ти кажи-речи си потенциален клиент,така че трябва да ти е пределно ясно какво имам в предвид,а и по принцип в български форуми,не искат или не могат да ти помогнат,и те плюят че искаш помощ
Първо-няма да е лошо да се запознаеш с правилата на този форум и с кой бутон се отговаря Второ-изказвайки подобни "генерални заключения" за целия форум-няма да е лошо да се замислиш конкретно ти с какво си бил полезен на този форум и на питащите в него Щото доколкото гледам всичките ти постове са все в "търгашеския" раздел |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|