| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
desireman Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 26, 2012 18:15 Заглавие: проблем с AEG CS FMP 150 |
|
|
Здравейте.Искам да се консултирам с някой по вещ за съвет.
Преди 2 месеца ми разбиха колата и ми откраднаха CD-to i акумулатора ми.
И от тази гледна точка реших да си взема СД за колата втора употреба и си харесах AEG CS FMP 150
Значи работи перфектно,но имам проблем след като запаля автомобила и е усилено започна да припуква(ако е усилен самия BASS започва да припуква по рано,но ако BASS насторйките го намаля започва при по силно усилване.)
Моля ви за съвет.
Значи колата ми е ВАЗ 2105(един приятел ми подари стар акумулатор 75 Аh и колато си върти и пали добре,незнам дали проблема да не е в него.)
Кабела ,които захрахва СД е директно вързан към акумлатора,при старото СД нямах проблеми...
Надявам се някой да ме насочи....(мислех си за някои изпушил кондензатор,но предполагам че ще ми прави подобен проблем и при изгаснал двигател.)
Благодаря ви предварително. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 26, 2012 19:29 Заглавие: |
|
|
Сматай че пак ще ти расзбият каручката заради свирката.
По питането ти не може да се каже нищо така - не знам кой какво, как и с какви проводници е свързвал. Намини към сервиз. Може да има и пукане от запалителната система. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
ko-pach Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 26, 2012 19:56 Заглавие: |
|
|
Има филтри за тази работа и се слагат преди връзката с акумулатора _________________ Electronic circuits |
|
|
 |
desireman Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 08, 2012 13:45 Заглавие: |
|
|
| ззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззз |
|
|
 |
|