| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
cosmel Активен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 11, 2012 2:04 Заглавие: автоусилвател смущения |
|
|
Здр.Имам смущения при запален мотор,смущението си променя честотата кратно на оборотите на мотора.По интересното е,че смущенията ги има само като подавам сигнала от СДто,а при пускане от ГСМ или мп4 плеър си работи добре !.Пробрах с 3 различни чинчови кабела резултата е същия.Към въпросното СД съм закачал и други усилватели но при тях нямаше проблем.Усилвателя за да сработи трябва да има маса към чинчовете.От какво може да е?
Усилватела е AudioTech JBA-200 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
miroton Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 11, 2012 10:53 Заглавие: |
|
|
| Сложи си хубава маса на усилвателя. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Апр 11, 2012 11:56 Заглавие: |
|
|
| по-хубава маса от (-) клемата на акумулатора мисля,че няма как да стане.Към същите кабели като закача други усилватели всичко си е ОК. |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 11, 2012 12:23 Заглавие: |
|
|
Какви са смущенията?Пращене или свистене? В първия случай имаш проблем със запалителната система-вероятно свещи и/или дистрибутор,във втория-с генератора.Само с маса нещата няма да се оправят-ако е от генератора,провечи четките и регулатора,иначе-кабели на свещите,палец,капачка... Решаването на тия проблеми понякога е много трудно,има филтри,които се свързват към захранването,но и те много често не помагат. _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
chavdar68 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 11, 2012 12:24 Заглавие: Re: автоусилвател смущения |
|
|
| cosmel написа: | Усилвателя за да сработи трябва да има маса към чинчовете.От какво може да е?
Усилватела е AudioTech JBA-200 |
Там е проблема .....отваряш усилвателя и преглеждаш всички "маси" , от към чинчове и т.н. най вероятно има някоя надигната писта или спукана спойка. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Апр 11, 2012 13:18 Заглавие: |
|
|
| ами добре ще отворя и ще подновя спойките.Много ми е странно това защо няма проблеми при пускане на сигнал от ГСМ или МП4 плеър,а само при СД.Има ли смисъм да сменям филтриращите кондензатори по захранването? |
|
|
 |
|