Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Основната цел на всички форуми е взаимопомощта

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
soton
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пет Апр 20, 2012 6:35    Заглавие: Основната цел на всички форуми е взаимопомощта Отговорете с цитат

И самата дума "форум" е нещо в което се говори,макар и с помощта на клавиши.Повода за повдигна тази тема е това че в чекмеджетата си имам доста неща,които биха били интересни за професионалистите,пък и за любителите на схемотехниката и ми се струва нормално да поискам да има повече възможности за да ги предложа на колегите си.Предполагам че и други хора имат такива неща и може би ще поискат да ина такъв аукцион,за това не си говоря с Пламен на лични,а на всеослушание.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла AIM Адрес
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Апр 20, 2012 8:19    Заглавие: Отговорете с цитат

Айде,пръкна се и поредния дето пусна грамофонната плоча за форумите и взаимопомощтта.Много сме я слушали,вЕрвай ми.Та кат говориш за взаимопомощ ти конкретно с какво си полезен на останалите съфорумци тук,че нещо се не сещам??За 7години откакто си тук имаш 20 поста-една голяма част от които все в търговския раздел и все започващи с магическата думичка "продаам".Да не кажа че чисто технически съвети в постовете ти,писани по тематичните раздели почти и не виждам?Или той за последните 7години форума не беше за взаимопомощ,ама вчера кат минаваш прага си удари главата и получи осенение че форума бил за взаимопомощ???
Цитат:
ми се струва нормално да поискам да има повече възможности за да ги предложа на колегите си.

А сега нямаш възможности ли?Ами раздел "Купува-Продава" си съществува и сега.Бутончето "Пусни нова тема" ли не виждаш,кое ли?
Или теб ти е дерт да не би да си се прецакал че си пуснал резистори КЭВ от времето когато баба беше млада по 50стинки?Тресе ти древнобългарския комплекс сакън да не простинем и да се не минем,може би?И за тва искаш продажбата да е на "виртуална биташка сиргия"(сиреч-аукцион,търг).Ми няма нужда от такива неща-кат ти е дерт да не се прецакаш просто пусни резисторите по илядо лева единия. Idea
И ако не усещаш форума си има правила-и в момента отваряйки отново тема която веднъж е била заключена от модератор си в разрез с тези правила.Не знам кое не ти е ясно-администратора като види темата ако пожелае ще ти отговори.Друг вместо него не може да го направи-нито някой знае поводите защо е решил да промени насочеността на въпросния сайт,нито е културно да се говори от името на друго лице.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети