|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
soton Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 20, 2012 6:35 Заглавие: Основната цел на всички форуми е взаимопомощта |
|
|
И самата дума "форум" е нещо в което се говори,макар и с помощта на клавиши.Повода за повдигна тази тема е това че в чекмеджетата си имам доста неща,които биха били интересни за професионалистите,пък и за любителите на схемотехниката и ми се струва нормално да поискам да има повече възможности за да ги предложа на колегите си.Предполагам че и други хора имат такива неща и може би ще поискат да ина такъв аукцион,за това не си говоря с Пламен на лични,а на всеослушание. _________________ Защо да е просто като може да е сложно!
0878640251 скайп:naskogeorgiev61
близо до Sofiq |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 20, 2012 8:19 Заглавие: |
|
|
Айде,пръкна се и поредния дето пусна грамофонната плоча за форумите и взаимопомощтта.Много сме я слушали,вЕрвай ми.Та кат говориш за взаимопомощ ти конкретно с какво си полезен на останалите съфорумци тук,че нещо се не сещам??За 7години откакто си тук имаш 20 поста-една голяма част от които все в търговския раздел и все започващи с магическата думичка "продаам".Да не кажа че чисто технически съвети в постовете ти,писани по тематичните раздели почти и не виждам?Или той за последните 7години форума не беше за взаимопомощ,ама вчера кат минаваш прага си удари главата и получи осенение че форума бил за взаимопомощ???
| Цитат: | | ми се струва нормално да поискам да има повече възможности за да ги предложа на колегите си. |
А сега нямаш възможности ли?Ами раздел "Купува-Продава" си съществува и сега.Бутончето "Пусни нова тема" ли не виждаш,кое ли?
Или теб ти е дерт да не би да си се прецакал че си пуснал резистори КЭВ от времето когато баба беше млада по 50стинки?Тресе ти древнобългарския комплекс сакън да не простинем и да се не минем,може би?И за тва искаш продажбата да е на "виртуална биташка сиргия"(сиреч-аукцион,търг).Ми няма нужда от такива неща-кат ти е дерт да не се прецакаш просто пусни резисторите по илядо лева единия.
И ако не усещаш форума си има правила-и в момента отваряйки отново тема която веднъж е била заключена от модератор си в разрез с тези правила.Не знам кое не ти е ясно-администратора като види темата ако пожелае ще ти отговори.Друг вместо него не може да го направи-нито някой знае поводите защо е решил да промени насочеността на въпросния сайт,нито е културно да се говори от името на друго лице. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|