| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
sam123 Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 18, 2012 13:07 Заглавие: монитор на лаптоп |
|
|
| Имам следния въпрос,купих си преди 3 месеца лаптоп samsung 300E5Z-A05 и сега забелязвам ,че екрана в дясно по края,се затопля,това притеснително ли е? И един по общ въпрос:какво ви е мнението за лаптопите на Samsung,сполучливи ли са? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
vladimir_ki4ev Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 18, 2012 14:35 Заглавие: |
|
|
На първия въпрос- не се притеснявай !
А за втория ..... малко късно питаш , не че нещо просто си го купил вече ! |
|
|
 |
sam123 Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Май 05, 2012 14:08 Заглавие: |
|
|
Значи да разбирам, че мнението ви за тях не е добро Питам от любопитство,защото четох че те са едни от малкото ,които сами си правят дьната и охлаждането. |
|
|
 |
vladimir_ki4ev Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Май 06, 2012 16:27 Заглавие: |
|
|
Не бре човек ! Просто ми се струва, че след покупка няма смисъл да се разпитва. Само можеш да се ядосваш от думи и мнения!
А в повечето случаи покупката си е чист късмет . |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Нед Май 06, 2012 18:47 Заглавие: |
|
|
| sam123 написа: | | ..... че те са едни от малкото ,които сами си правят дьната и охлаждането. |
То затова и всичката им техника е такава.....пълен боклук. _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Май 06, 2012 19:04 Заглавие: |
|
|
| bai_tishan написа: |
То затова и всичката им техника е такава.....пълен боклук. | Тишо що се изказваш неподготвен Кое е боклучиво на Самсунг или дай си са чешем клавиатурите Само за пример Над 10 години ползвам техни мобилни телефони Защо не ми създадоха проблеми Само сменях лентова кабел на D880 но това на третата година Имам CRT монитор вече заскладен хлапето го скъса от игри 5-6 години без проблем Имам още два LCD монитора и два LCD тв без проблем Дори и в момента ти пиша от лаптоп NC-10 двугодишен без проблем Да не ти напомням че са ми минали хиляди техни изделия през ръцете и знам за какво става на въпрос
Последната промяна е направена от fishev на Нед Май 06, 2012 20:38; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
milmar Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Май 06, 2012 20:23 Заглавие: |
|
|
Витае някакво такова мнение за лаптопите на SAMSUNG , но самата марка е много сериозна . За лаптопа на колегата не мога да кажа нищо , но имам телевизор от 15 години вкъщи , ползвам LCD монитор , имам и телефон SAMSUNG , не съм имал проблеми . Телефонът е C5212 и го имам от повече от 2 години . Аз по принцип си пазя нещата и обичам да са като нови . Преди месец един колега изля цяла чаша кафе отгоре му , направо върху клавиатурата и дисплея . Веднага махнах батерията и го разглобих , е не съм виждал телефон без прашинка вътре , така беше оплътнена клавиатурата , нямаше капчица кафе вътре . Сега има прахоляк по дисплея от разглобяването . |
|
|
 |
sam123 Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Май 07, 2012 2:43 Заглавие: |
|
|
| Доколкото знам ,Samsung са на челните места по продажба на лаптопи в Европа.У нас не са така известни с лаптопите си ,защото от скоро имат лиценз за продажбата им в Бг. |
|
|
 |
|