| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
MITASHKI Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 05, 2005 8:19 Заглавие: DW DCT-21S4G |
|
|
Здравейте колеги.Моля за малко помощ.ТV DAEWOO DCT-21S4G процесор LC863332A видео LA76810A.За пръв път виждам такъв.Няма дистанционно.Не мога да извадя настройките на програмите.Стои като заключен.На предния панел има бутон"ASM"който работи,но няма реагиране на процесора.В менюто няма за настройки на програми а всички други са на лице.Има заключване за деца което е в състояние OFF.Имате ли някакви идеи.
Благодаря. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 05, 2005 8:32 Заглавие: |
|
|
| Защо незапочнеш с дъмпа? |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Юли 05, 2005 11:08 Заглавие: |
|
|
| Предполагам че на дъмпа казвате за паметта.Ми като нямам дъмп за този модел. |
|
|
 |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 05, 2005 11:25 Заглавие: |
|
|
Опитай с този. _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Юли 05, 2005 12:35 Заглавие: |
|
|
| Noel,с този излязоха китайски надписи силно изтеглени в дясно.И се мяркат някакви мечоци като катинари.Пометта е 24C16W.В ТV-то има календар и игра. |
|
|
 |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 05, 2005 13:00 Заглавие: |
|
|
Ето още няколко записа но за съжаление с посочения процесор имам само този който ти пратих.Виж дали някой от тези няма да свърши работа. _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 05, 2005 13:03 Заглавие: |
|
|
Според мен ако сложите празна памет /FF/,телевизора би трябвалода тръгне. _________________ Димитър |
|
|
 |
galov_p Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 05, 2005 15:55 Заглавие: |
|
|
Пробай с тези.УСПЕХ  _________________ Всичко що е спам във форума,все е от GALOV_P! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Юли 06, 2005 7:27 Заглавие: |
|
|
Тръгна.Сложих празна памет/FF/.Менюто за настройка излезе но се загубиха всички заводски настройки-геометрия,цветове,ару и всичко което ви дойди на ум.При прочитане на паметта се оказа че процесора прехвърля данни в празната памет.След много програмирания и промени ми стана ясно че всички тези настройки са в началото на паметта.Копирах от старата в новата адресите от 0000 до 0040 и той тръгна като нов.Нямам идея каде е заключването.Опцията "заключване за деца " беше в състояние OFF.
Не можах да намеря нищо за този модел.И нямам дистанционно за него.Може би е бил в хотелски режим.
Споделям как реших проблема макар че можеби не е най-добрият.
Благодаря на всички които ми помогнаха и имаха някаква идея. |
|
|
 |
|