|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
vlast3k Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 06, 2005 13:20 Заглавие: Повредено задно осветление на лаптоп |
|
|
Здравейте,
Имам лаптоп IBM T21, купен на старо. Известно време си работише много добре. После взе от време на верме да не се пуска лампата на задното осветление на екрана. След като се раздвижи екранът, и се оправяше.
Но малко по-малко взе да става все по сложно, и вече въобще не се пуска лампата. Допускам че някъде някой контакт се е прекъснал.
Някой срещал ли е подобен проблем, и можете ли да ми препоръчате някой сервиз където да го занеса.
Благодаря ви предварително,
Владимир |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
кк Гост
|
Пуснато на: Сря Юли 06, 2005 13:42 Заглавие: Re: Повредено задно осветление на лаптоп |
|
|
| vlast3k написа: | Здравейте,
Имам лаптоп IBM T21, купен на старо. Известно време си работише много добре. После взе от време на верме да не се пуска лампата на задното осветление на екрана. След като се раздвижи екранът, и се оправяше.
Но малко по-малко взе да става все по сложно, и вече въобще не се пуска лампата. Допускам че някъде някой контакт се е прекъснал.
Някой срещал ли е подобен проблем, и можете ли да ми препоръчате някой сервиз където да го занеса.
Благодаря ви предварително,
Владимир | По симптомите които си дал е лентовият кабел между лаптопа и дисплея. Дай го в оторизиран сервиз на IBM, най-евтино ще ти излезе, че ще ти сложат нов оригинален кабел. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|