|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Deyan108 Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Май 13, 2012 17:05 Заглавие: Продавам 8 фотоволтаични панела 220Wp на фирма Q-cells |
|
|
Здравейте колеги,
тъй като се местя в чужбина се налага да си продам панелите. За подробна характеристика моля вижте следния линк, модел 220Wp, поликристални:
http://cms.krannich-solar.com/es/upload/pdf/Datasheets/QC_210-235P_156-60_QC-C05_EN.pdf
Имам ги от края на 2010 г., закупени са нови тук в България. Всичките са в идеално състояние, без каквито и да било забележки! Намират се в близост до Ботевград, на един час от София. В момена са демонтирани и чакат нов собственик.
Цена за 1 брой: 500 лв.
Имайте предвид, че само преди година и половина ги плащах 1200 лв. парчето и тогава това беше нормална цена за този панел. При покупка на повече панели правя отстъпка.
Възможна е замяна за по-слаби панели, например 100Wp, но да не са по-широки от 54 см.
Тел за връзка: 088 2 4 43 407
По всяко време в удобно да се звъни, пращам с Еконт. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
TIReX Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 14, 2012 0:02 Заглавие: |
|
|
Защо са ти по-слаби панели като се местиш в чужбина?
Може ли снимки? _________________ http://www.zahranvane.com |
|
|
 |
Deyan108 Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Май 14, 2012 0:10 Заглавие: |
|
|
Здравей,
трябва да ги сменя само и единствено заради широчината. Тези са 1670х1000мм, за съжаление няма как да монтирам панели с такъв размер на бъдещето си местоживеене по ред причини - иначе естествено че по-слаби не ми трябват
Особено като ги продавам на такава загуба още повече.
Ако са по-тесни обаче - като гледам има модели широки по 54 см доста - ще ми свършат идеална работа.
Имам снимки но няма как да ги кача във форума, защото нямам достатъчен брой мнения. Мога да ги пратя по имейл, или на някой друг и той да ги пусне тук ако иска. |
|
|
 |
Deyan108 Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Май 17, 2012 17:46 Заглавие: |
|
|
| Останаха пет панела. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|