|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Jet Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Май 26, 2012 12:35 Заглавие: Купувам Nokia 6303i за части. |
|
|
А може и само дисплей за него. Предпочитанията ми са да бъде закупен от София, че не ми се занимава с куриери. _________________ Да живее негово императорско величество Клинг Надменни!!! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Май 26, 2012 12:47 Заглавие: |
|
|
Мога да доставя нов дисплей.
Цените за дисплея и за батерия за 8300 са ти на лични. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните!
Последната промяна е направена от Bojilov на Пон Май 28, 2012 21:50; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
mishomvp Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Май 26, 2012 23:41 Заглавие: |
|
|
| Щом искаш от София. Тук. |
|
|
 |
Jet Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Май 27, 2012 19:23 Заглавие: |
|
|
Благодаря, mishomvp. Тези ги зная, от време на време пазарувам от тях, но последната им серия батерии за Блекбери 8300 определено не ме радва. Новата им батерия държи колкото две годишна употребявана и издута батерия. Нещо не се доразбрахме последният път с тях, а и това не е първият път, когато не можем да се разберем нещо. Един телефон им носих за ремонт преди време, и стоя там между 2 и 3 седмици. Когато ми писна и си го взех почти със скандал, се оказа, че телефона дори не е отварян, а междувременно ми се обясняваше, че техника им бил работил по телефона ми.
Иначе няма да си кривя душата, че немалко инструменти съм купил от там, че доста неща определено са на добра цена там, и че качеството на повечето неща, които съм купил е било добро, но приказката за капката катран в кацата с меда всички я знаем. Дисплея мислех да не го сменям аз а да го занеса някъде направо да го сменят, но нека видим първо от къде ще го взема. _________________ Да живее негово императорско величество Клинг Надменни!!! |
|
|
 |
gigant Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Май 27, 2012 19:55 Заглавие: За дисплея |
|
|
| Да споделя опит - преди време след кратка и неравна среща на същия телефон с теракота на пода добих счупен дисплей. Отворих, поръчах и получих (за около 30лв заедно с транспорта). Изглежда точно по същия начин, работи, НО... не е като оригиналния, свети МНОГО по-слабо (в слънчев ден не се вижда нищо, трябва да му правиш сянка и пак едвам се вижда), цветовете нямат нищо общо с предишните, на всичко отгоре има три хоризонатални ивици, всяка с различни нюанси. И харчи повече, с новия дисплей телефона изкарва с един ден по-малко отколкото с оригиналния. Късмет! |
|
|
 |
mishomvp Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Май 27, 2012 21:55 Заглавие: |
|
|
ОК
Ако искаш може да питам един колега от Троян, които има 100% оригинален дисплей (Свалят ги от нови телефони). Но ще трябва и куриер.
От там не купувай батерии. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|