|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Май 27, 2012 11:55 Заглавие: Продавам GSM-и |
|
|
Няколко работещи:SAMSUNG SGH B320-перфектен,зарядно-на жена ми,смени го с по-нов-30,00 лева
SAMSUNG SGH X480- перфектен,за съжаление оригиналната батерия си отиде и купихме нова,която е в кондиция,но се изтърка покритието. Иначе телефончето няма драстични козметични дефекти.Зарядно. 12,00 лева.
MOTOROLA-нормални следи от употреба,батерия в добра кондиция,зарядно-10,00лева.
VODAPHONE 225-нормални следи от употреба,батерия в добра кондиция,има зарядно.15,00 лева.
SIEMENS CF62- на практика абсолютно нов! Работил е месец в алармена система. Никакви следи от употреба. За съжаление са му сменили батерията и сегашната не е стока. Има и още една,която също кара един ден. Заедно с двете батерии,оригинално зарядно-абсолютно ново и неупотребявано хендсфри-40,00 лева.
SIEMENS C25-перфектен,изключително запазен. Без батерия,оригинално зарядно-15,00лева.
SIEMENS ST60- няма зарядно,със следи от употреба,недобър външен вид-8,00 лева.
NOKIA 3120-работещ,но с лош външен вид,пукнато стъкло над дисплея. Неоригинално зарядно. Цена 5,00 лева.
Една камара неработещи телефони,аз поне не съм правил никакви опити за ремонти,че чаркалаците им ми идват много дребни за диоптрите Цена за всеки -2,00 лева.Всичките за 20.00лева!Ето списъка:
SIEMENS: С65-1бр.; С60-1бр. ;С55-2бр. ;С35-2бр. ;МЕ45-3бр. ;М35-1бр.; CF62-1бр.; S45-1бр.; NOKIA6100-1бр.; SAMSUNG SGH А800-1.; SAMSUNG SGH 500-1 бр. Възможен е разумен коментар на всички цени.
За Варна и Добрич-доставка от мен,за останалите населени места-ЕКОНТ за сметка на купувача. За заявки и пазарлъци-тук на ЛС или на тел. 089 8773 125. _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 04, 2012 14:08 Заглавие: |
|
|
Нови цени,отразени в обявата! _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|