| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
infection Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 04, 2012 14:51 Заглавие: домофон ER-TE TS204-B |
|
|
Проблема е, че не се чува на слушалката като се говори от долу на централата!
Синия проводник е минус ,черния дава 14V спрямо синия ,a светло кафявия дава 5V спрямо синия.
Черния спрямо светлокафявия дават 10V, а другите два тъмнокафяви няма никой,Ако някой може да помогне Мерси !!!! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
slav4o.com Опитен потребител

Регистриран на: 04 Юли 2004 Мнения: 2970 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Сря Юли 04, 2012 15:27 Заглавие: |
|
|
Сигурно и долу не те чуват при това положение ? Виж и на слушалката има един куплунг на къдравия кабел нали добре контактува ?
На черния трябва да имаш около 12 волта, като при вдигане на слушалката трябва да е около 6 волта. Централата "хваща тока" на микрофона и така се задейства. Също така гледам че 25 не е свързано със проводника за звънене. Мисля че трябваше да има връзка, защото централата ако не е позвънила не ще да се задейства. Там също се следи тока. Но не съм сигурен. |
|
|
 |
infection Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 04, 2012 15:35 Заглавие: |
|
|
| Долу се чува |
|
|
 |
slav4o.com Опитен потребител

Регистриран на: 04 Юли 2004 Мнения: 2970 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Сря Юли 04, 2012 15:45 Заглавие: |
|
|
| Да чува се ама така като гледам не е свързано звъненето. Това готова инсталация ли е или ти си я правил сега ? Има ли други домофонни слушалки в тази къща апартамент. Колко са ти таблата долу. |
|
|
 |
infection Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 04, 2012 16:19 Заглавие: |
|
|
| 8 етажен блок долу в таблото има няква централа и тази на входа,по принцип не работи откакто съм се нанесъл или е грешно свързана а и схема нямам |
|
|
 |
|