| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
frezee Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 01, 2012 19:56 Заглавие: Видеонаблюдение , на място без електричество? Може ли? |
|
|
| Здравейте. Няколко пъти ни крадат от пчелина инвентар, идеята ми е да сложа камера която само аз да знам. Проблемът е, че най близкия ел.стълб е на около 3км. Има ли възможност да поставя камера, която да записва? Някакви предложения ? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ivtv1 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 01, 2012 20:09 Заглавие: |
|
|
| Да,виждах такава камера със 10 брся батерии по 1,5V,използват ги ловджийте за наблюдение на даден участък.Има възможност да прави снимки или клип при движение в периметъра,дори вижда нощем.Продават се в магазините за ловно оръжие и други такива,говорим за добре зареден магазин.За клип трябва мемори карта.По спомен струваше към 160лв. |
|
|
 |
pilgrim Опитен потребител

Регистриран на: 24 Яну 2007 Мнения: 347 Местожителство: wild,wild world
|
Пуснато на: Пет Юни 01, 2012 20:10 Заглавие: |
|
|
Има идея- купуваш си кабел с дължина 3 километра и си готов!  _________________ Руски форум. Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум. Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум. Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп. |
|
|
 |
frezee Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 01, 2012 20:17 Заглавие: |
|
|
| Благодаря ivtv1 ще потърся такава... колкото до 3км кабел , само който не е копал да прекарва кабел той не знае за какво става въпрос. |
|
|
 |
p_stoyanoff Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 01, 2012 21:36 Заглавие: |
|
|
| Защо не си купиш един GSM модул, който да настроиш да ти праща хабер ако примерно някой приближи кошерите. Това с камерите е умряла работа. Не се знае дали изобщо ще можеш да познаеш някой после.. |
|
|
 |
TIReX Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 01, 2012 21:54 Заглавие: |
|
|
ориентирай се да използваш някакви презареждаеми батерии, литиево йонни примерно.
Dash board camera в ebay, има една с 6 леда- тя е хубава, струва към 45 паунда, само трябва да се увеличи обема на батерията _________________ http://www.zahranvane.com |
|
|
 |
Rabin Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 01, 2012 22:26 Заглавие: |
|
|
| Смартфон със Симбиан 9, качваш една програмка с crack, камерата като види движение и го изпраща по MMS като снимка. Доста настройки има, културен софт е. Грижата ти е само GSM да е захранен и да имаш пари в предплатената карта. Ако имаш интерес пиши да ровя какво точно беше. |
|
|
 |
frezee Нов потребител

|
|
|
 |
hidrazin Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 01, 2012 23:21 Заглавие: |
|
|
Съжалявам, ама нямаш никакъв шанс. Като решат пак ще крадат и нищо не можеш да докажеш. В най-добрия случай ако са ти позирали за снимка и нямат маски ще разбереш евентуално кои са. И после какво?
А камера и "записвачка" с добро качество за да ги разпознаеш струва в пъти това, което биха могли да ти откраднат.
То и мен ми обираха къщата миналата година. Сложих СОТ и камери, ама камерите за мое успокоение. |
|
|
 |
frezee Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 01, 2012 23:26 Заглавие: |
|
|
| Съгласен съм с теб. Идеята като цяло е да разбера кой от селото ходи там да краде, защото са 3-4 пчелари, а само пчелар пипа и краде вътре в кошерите. И силует ще свърши работа, да го познаем - да отидем с баща ми да му счупим главата. |
|
|
 |
|