| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
iavor4o Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 18, 2005 12:22 Заглавие: Заместител на азбест??? |
|
|
Колеги, оня ден ми потрябва малко азбест, и като отидох в магазина за елматериали и се оказа, че бил забранен вече, щото е канцерогенен.
Те по тая логика и кренвиршите от 2.50 трябва да забранят, но това е една друга тема
Та питането ми е - някой знае ли какъв заместител на азбеста, може да се намери, дето да държи на температура (ок. 600-700 градуса). _________________ Направи нещо идиотоустойчиво и те веднага ще създадат по-съвършен идиот |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 18, 2005 13:52 Заглавие: |
|
|
| Тефлона не държи ли на тези температури? Ако е за нещо наистина малко опитай и със слюда. |
|
|
 |
dasho Активен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 18, 2005 18:14 Заглавие: |
|
|
| Тефлона мисля че е до 300 градуса.Ако си от Варна виж фирма "Микромакс"-0888860144. |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 18, 2005 19:20 Заглавие: |
|
|
Прав си за тефлона- | Цитат: | | ПТФЕ има най-малкият коефициент на триене от всички твърди вещества. Използва се като незалепващо покритие за тигани, тенджери и други елементи от кухненското оборудване. ПТФЕ има много ниска степен на химическа активност и се използва в съдове и тръби за съхраняване на силно активни химикали. Температурата му на топене варира от 260 °C (FEP) до 327 °C (ПТФЕ) в зависимост от конкретния полимер. |
|
|
|
 |
iavor4o Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 19, 2005 9:11 Заглавие: |
|
|
От Варна съм
Благодаря, ще погледна  _________________ Направи нещо идиотоустойчиво и те веднага ще създадат по-съвършен идиот |
|
|
 |
|