neno Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 17, 2012 15:19 Заглавие: продавам остатъци от лаптоп |
|
|
Здравейте,имам остатъци от един лаптоп и реших да ги пусна за продажба или бартер,лаптопа е asus A3H, няма матрица,клавиатура,само тези неща останаха
Ram памет DDR2 533; 256 MB
Тъч пад
Процесор Intel Pentium m 740 1.73ghz,533fsb 2mb l2 -него не го бартерирам цена 25лв процесора е работещ(пробван на друг лаптоп)
Дънна платка повредена (има запоявана нова букса на захранването и охлаждащата тръба е посмачкана)
Говорители
освен тези неща,има охладител и вентилатор за процесора(някой го е поогънал но е здрав),вграден кард риидър на дъното,разни пластмаси,но са доста начупени
тези остатъци са на един приятел,който ми ги даде,а аз нямам какво да ги правя,останалите неща(без процесора) се бартерират,за някакво дъно с intel чипсет,вградена видео карта и слотове за ddr ram за един celeron 1.7ghz,също могат да се подарят на който вземе процесора за 25лв
обявата важи за гр.варна,за да може да си пробвате процесора и рамта(нея не съм я пробвал),за контакти email [email protected],лично съобщение тука
ПС:Ако имам нещо несъответващо по обявата с правилата,моля да бъда уведомен,а не да ми бъде трита обявата |
|