|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Shadow__01 Активен потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 17, 2012 18:09 Заглавие: Продавам стар компютър |
|
|
Продавам стар компютър поотделно или на части. Машината се предполага, че е от 1998 година. Захранването е AT 230 вата(според етикета му), РАМ паметта е по стара от DDR400, дори мисля, че е SD. Пише, че е 64 мегабайта. Процесора е Intel Celeron около 430 мегахерца. Хард диска не знам колко е точно. На него не пишеше колко, а и не можах да го стартирам и да проверя (Нямам подходяща клавиатура да дам команда). Води се, че компютъра работи. Дисковото устройство май е смянано, защото на него пишеше 2003 година. Някакво си LG CD-ROM.
Има и звукова карта, ЛАН карта, видео карта. Флопидисково устройство. Всички вентилатори си работят (май са на лагери и ми изглеждат като нови като изключим прахоляка).
Намира се в Бургас. За връзка пишете на:
Имайл: [email protected] (Проверява се редовно)
Скайп: ice_lion__01 (рядко влизам)
Или на ЛС във форума.
Изпращането до друг град на евентуален купувач става чрез куриерска фирма с наложен платеж, а ако е от Бургас всичко става лично.
Всичко в кутията се продава за 60 лева
Частите поотделно:
Захранване: 10 лева.
РАМ:5 лева.
CD-ROM: 13 лева.
Флопидисково устройство(бяло, леко пожълтяло от времето): 3 лева.
Процесор + радиатор с перка :12 лева.
Хард диск: 15 лева.
Дънна платка + аудио карта, + видео карта + ЛАН Карта:15 лева.
Цените подлежат на коментар!
За въпроси и допълнителна информацияна ако съм забравил нещо на имейл, скайп или в темата. При избор на повече компоненти има отстъпки.
Желателно е да се продаде всичко както си е в кутията и затова го продавам. Не искам да разглобявам и да се чудя къде да държа частите затова реших да го продам. Аз не мога, но може би ще се намери някой който да може да го използва като компютър ако ще му върши работа. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Shadow__01 Активен потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 18, 2012 19:11 Заглавие: |
|
|
Нова цена на всичко 40 лева.
Поотделно цените на частите се намамаляват с по 3 лева.
Снимки тук. http://dox.bg/files/dw?a=d3aa557ce4 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|