|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
georg77 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 20, 2012 21:45 Заглавие: Разочарован |
|
|
http://forum.eshop.bg/viewtopic.php?t=85785&topicshow=%CC%EE%F9%E5%ED%20%E8ED%E2%E5%F0%F2%EE%F0%2012V%20-%203V
Защо темата е заключена
Мноооооого крайно решение...............Тва да не е общност на некви самозванци България страда именно за това....от такива умници.
Форума е достояние на ВСИЧКИ регистрирали се и подобно отношение е ПРОТИВ всички ПРАВИЛА както на форума така и в тая РЕПУБЛИКА.
НАЦИЯ ТЕХНИЧЕСКА, ама без грам толерантност
Точка.Сигурно ще ме баннат ама ще видим  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 20, 2012 22:45 Заглавие: |
|
|
Кое му е крайното-че съм му вървял след задника и съм му откоригирал всички постове досега в темата(без първия)ли??И закво да е отключена-то като я отключим кво ли ще се каже повече в нея!?То квото имаше да се изприказва се изприказва-негърските пениси,вибраторите,задниците.Въобще дебата стигна невиждани "интелектуални висоти"-сигурно дори и някой мангал-пандизчия от селския катун ще се държи по-културно от автора на темата....
Доколкото виждам и молбата му и тя е такава-дебата да приключва...За лични квалификации и коментиране на модераторски действия получаваш тридневна почивка от форума.
Тамън от неделя идва азорския антициклон и времето ще поразхлади... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|