|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
bvgdzk Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 24, 2012 20:08 Заглавие: ТВ NEO2160 FTXS-неизвестна стойност на кондезатор |
|
|
По сведения на притежателя му от време на време картината ставала тънка черта , като същия го е ремонтирал по юмручния метод Но един ден нещо в телевизора задимяло и то е изключил.Когато го отворих видях овъглен С858 , премахнах останките от него и като включих телевизора картинката си излезе но на бели ивици отговарящи на обратния ход на лъча.Шасито е 11АК30.На платката номера на овъгления кондензатор е 858 , но на схемата която намерих на това шаси кондензатора С858 липсваше и не знам какъв е бил по стойност при работещ телевизор около него се намират R809, D800 ,C811 \не съм ги проследявал как и къде са свързани.:roll:Ще бъда благодарен ако някой ми помогне да изляза от тази ситуация. _________________ няма сложни неща в техниката-трябва само да се досетиш и да ги направиш
акъл -полезен ми дай ---------пари сам ще си направя
Обучение за работа с PROTEL99 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|