|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
bvgdzk Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 25, 2012 1:07 Заглавие: Тема хвъпрлена на боклука |
|
|
Пуснах две теми които ме вълнуваха но те отидоха на боклука но така и не разбрах защо.Ако този който ми е пратил темите на боклука как би постъпил на моето място?Явно ще да съм доста тъп след като прочетох поне 10 пъти правилата за раздела и съм се стремял да ги спазвам или те толкова ясно са написани.
В случая схемата я имам но не отговаря на това което е в действителност.
Ако този който я е хвърлил на боклука има чест ще ми покаже или каже къде ми е грешката\не съм тръгнал да се гивизя и да пиша току- така\
Ако ли -не тогава да е жив и здрав П.М.Добре е че все пак от участниците има и стабилни хора и намериха начин да ми помогнат да реша проблема.И щом така се постъпва с мене ще е по-добре да съм сеирджия поне един месец на жалките напъни на съвета на мъдреците _________________ няма сложни неща в техниката-трябва само да се досетиш и да ги направиш
акъл -полезен ми дай ---------пари сам ще си направя
Обучение за работа с PROTEL99 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 25, 2012 2:04 Заглавие: |
|
|
Чел си правилата ама някой друг път...Че пък и 10 пъти....И кой е модела на телевизора-щот в двете теми е различен???И къде,в коя верига е вързан тоя кондензатор-или то няма значение???Особено при шаси като 11AK30 дето има двайсе версии(ама ти разбира се пропусна да кажеш коя е твоята).
И в правилата да обърна внимание че марки,модели,номера на шасита,абревиатури на елементи и т.н. и т.н. се пишат на родния им език??Аз не знам в Турция да са прописали още на кирилица...Да не говорим че на Филипов му излезе пришка на устата да ви натяква да ползвате интервал между марки и модели,а не да се сере така-
и после търсачката да намира на босия цървулите.
| Цитат: |
Добре е че все пак от участниците има и стабилни хора и намериха начин да ми помогнат да реша проблема. |
Ама радвам се че има стабиляги,които толерират неспазването на правилата.А когато утре същите тия стабиляги се сетят че нещо някога е дискутирано тук и почнат да дивеят с търсачката опитвайки всякакви комбинации,но така и не открият нищо-дали ще им е кеф,а!??
| Цитат: | | И щом така се постъпва с мене ще е по-добре да съм сеирджия поне един месец на жалките напъни на съвета на мъдреците |
За това получаваш и официално предупреждение! _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 25, 2012 8:43 Заглавие: |
|
|
В кошчето отгоре има поне 3 теми, които обясняват какво е и как се хрупа - какво трябва да се направи - корекция след като не е заключена темата.
А не Copy/Paste с надеждата да ни писне. И не върви на човек с претенции да обяснява за "юмручен метод". _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|