Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Studio 1555 Разместени смд елементи.

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти на компютърна и офис техника-Computer and office equipment

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
matkauton
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Юни 25, 2012 18:15    Заглавие: Studio 1555 Разместени смд елементи. Отговорете с цитат

Колеги при смяна на интегралчето управляващо захранването на процесора ми трепна ръката и забърсах няколко смд кондензатора и един резистор. Понеже от въздуха се бяха нагряли и те (сам съм си виновен че не изрязах фолио). Кондензаторите ми се струватю са с еднаква стойнст но и да ги раземня ми се струва че няма да е толкова страшно но резистора е 25 ома и ще бъде фатално да е на неправилно място. Та издирвам схема или поне снимка с визюсока резолюция на дъното dafm8bmb6f1. Това е модела с интелска видео карта. да видя поне на вид как да ги наредя и да пробвам да съживя мъртвеца. Имам друго дъно от 1555 но с видео карта и елементите са различно разположени Sad

Exclamation Arrow Тип на устройството в заглавието!Никой не е длъжен да гадае че е лаптоп Exclamation
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
sbirov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Юни 25, 2012 20:48    Заглавие: Отговорете с цитат

Не знам дали ще помогна - моя лаптоп си го нося в сервизите, ако се наложи Very Happy Не разбирам от тия техники - всяка жаба да си знае гьола...
Но виж това и това , може и да съм нацелил Laughing
Върнете се в началото
matkauton
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Юни 26, 2012 8:54    Заглавие: Отговорете с цитат

Много благодаря колега златен си !
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти на компютърна и офис техника-Computer and office equipment Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети