|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Анонимко Гост
|
Пуснато на: Вто Май 10, 2005 21:08 Заглавие: JVC KD-S743R - "прескача" |
|
|
Здравейте.
И ето че отново проблемите са ми налице.
Имам следното CD което съм посочил в темата.
Точно му мина гаранцията от година и половина и това CD взе много да прескача.
Дори колата да влезне в неравност - прескача.
По иделно наредени павета, не може да се слуша, ужасно дразнещо е.
Касетофона не е удрян, не съм го усилвал до край, слушал съм го съвсем нормално.
Преди пак прескачаше, но само ако влезнеш в много голяма думка, с една дума рядко...
Мислих си да го водя на техник, обаче не устоях и го отворих, мислейки си че ще намеря прах по лазера, или някакъв конденс, мръсотия, косъмче.
Уви нямаше нищо...
Обаче забелязах, че дори и да духна лазерчето то се измества. Побутнах го малко и забелязах че съвсем лесно си се мести нагоре- надолу, наляво-надясно, напред-назад.
Да го духнеш и се премества.
Явно от това идва и прескачането. Незнам как е захванат самия четец, а пък и не съм дотолкова запознат, че да се опитвам да разбирам като разглобявам.
Питам Вас, има ли някакъв начин да се оправи това нещо, и не е ли по евтино да си взема ново.
Съжелявам, че ви занимавам с такива неща, но трудно е когато човек вади парите от джоба си и ги дава за нещо, което след гаранцията си се разваля.
Благодаря, че ме излушахте....(изчетохте) |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Вто Май 10, 2005 21:26 Заглавие: |
|
|
той и моя .... като го духнат и се премества ей пич не го побутвай така че може и да не свирне повече.това не е на баба ти печката "ЛЪЧ".по добре го занеси на някой колега който си разбира от работата а не си прави експерименти.има голяма вероятност и емисията на" лазарчето" да е позаминала.така че----В СЕРВИЗА.  _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Май 11, 2005 16:39 Заглавие: |
|
|
Погледни си пак гар карта защото по мои спомени караудиото на JVC бяха с 2години гаранция при теб най вероятно да ти е изпуснал демпфер на механиката (това са тампони на които лежи механиката на оптиката) ако е така ще трябва да се бръкнеш $15 на бройка а те са 3 броя  |
|
|
 |
Анонимко Гост
|
Пуснато на: Пет Юли 08, 2005 21:46 Заглавие: |
|
|
Занесох го гаранционно.
Не ме усетиха че съм го отварял (знаех си).
След седмица го взех - сменена оптика.
Тествам го аз... работата на същата, на паваж не може да се случа.
Имаше леко подобрение обаче.
Отивам аз при тях пак, питах майстора, ама ми отговори че всички JVC-та били така.
Така ли е действително....
На паваж постоянно да прескача. Мисля, че в началото не беше така...
Сега поне по неравности и малки дупки не ми прескача... |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Вто Юли 12, 2005 0:03 Заглавие: |
|
|
Не може при сменена оптика да ти скача ако е било от това .Тука един познат го носи ссъщото гаранционно-то сменяха демфери то мазаха ,то тримери въртяха ама оптика така и не му смениха.Скоро не съм го виждал ама гаранцията май беше на края та за това и се мотаха.Че и твоята работа -май ще си копуваш ново ми се струва _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|