| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
papagal5 Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 24, 2012 13:11 Заглавие: Импортиране на файл в Протеус |
|
|
| Моля,ако някой знае как да импортирам ектронна схема в библиотеката на Протеус нека да помогне?! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Plamskia Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 24, 2012 15:09 Заглавие: |
|
|
| А не трябва ли от библиотеката на протеус да заложиш елементи и да си направиш схемата.После да си я импортниш в някой формат. |
|
|
 |
p_stoyanoff Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 24, 2012 15:47 Заглавие: |
|
|
| До колкото съм запознат с този тип програми, обикновено за да бъде инпортирана схема(проект, дизайн), тя трябва да бъде в специален формат. Провери в раздела на Протел за инпортиране. |
|
|
 |
papagal5 Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 24, 2012 17:14 Заглавие: |
|
|
| p_stoyanoff написа: | | ..... |
Точно това не ми е ясно-формата.Нямам идея какъв тип файл се използува и дали програмата позволява такъв импорт?!
По принцип така трябва,но след два дни игра с Протеус съвсем случай намерих почти идентична готова схема.Принтирах я и сега ми се ще да я кача в Протеус и да махна някои излишни неща.Но дали въобще е възможна за потребители не знам?!
Не се отговаря с този бутон И като искаш да добавиш нещо има бутон EDIT |
|
|
 |
p_stoyanoff Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 24, 2012 19:52 Заглавие: |
|
|
Ами до колкото разбрах схемата, която искаш да импортнеш я имаш на хартия или на някакъв pdf. Ако е така единствения ти вариант е да си я начертаеш на ново. За да импортнеш схема трябва да имаш достъп до тази схема чрез друга програма за чертане - примерно OrCad, CadStar. Не може от изображение да конвертираш файла, в какъвто и да било пригоден формат.
Имаше из нета една книжка си упътване за работа с Протел(при това на бг). Започвай да я четеш!
ПП:Аз лично не ти препоръчвам да се забъркваш точно с тази програма! |
|
|
 |
|