| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
PlamenYotov Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 11, 2005 11:57 Заглавие: ВЪПРОС относно опасността от "ГРЪМ" на телевизора |
|
|
Здравейте, прегледах днес форума и виждам че след бурите през уикенда доста телевизори са пострадали и искам да запитам един въпрос. Имам декодиращо устройство за НВО през което ми минава кабелната телевизия и искам да знам при евентуален гръм ще ми бъде ли поразен телевизора или само декодиращото устройство (което не е мое а на кабелната телевизия)
PS: декодиращото ми устройство не е с кабел scart (antena in; antena out)
Благодаря |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Radko Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 11, 2005 12:23 Заглавие: |
|
|
Божа работа - всичко може да се очаква... _________________ skype: radko56 |
|
|
 |
nankov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 11, 2005 12:50 Заглавие: |
|
|
Както казва една поговорка "Вържи попа да е мирно селото"
Зададе ли се гръмотевична буря изключи апаратурите от мрежата и извави антенните кабели, в противен случай вероятноста да посетиш близкия сервиз не е малка  _________________ Има 101 причини да се гордея че съм Българин |
|
|
 |
grishan Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 11, 2005 16:45 Заглавие: |
|
|
| nankov написа: | Както казва една поговорка "Вържи попа да е мирно селото"
Зададе ли се гръмотевична буря изключи апаратурите от мрежата и извави антенните кабели, в противен случай вероятноста да посетиш близкия сервиз не е малка  |
И кой има интерес от тая работа? |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 11, 2005 18:48 Заглавие: |
|
|
| grishan написа: | | nankov написа: | Както казва една поговорка "Вържи попа да е мирно селото"
Зададе ли се гръмотевична буря изключи апаратурите от мрежата и извави антенните кабели, в противен случай вероятноста да посетиш близкия сервиз не е малка  |
И кой има интерес от тая работа? |
Е-е-е, Гриша, ние ако чакаме само на свети Илия да ни създава работа гладни ще си стоим  |
|
|
 |
bobikan Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 12, 2005 16:39 Заглавие: |
|
|
| Мога да ви доставя защитни устроисва против мълний и токови уреди.Миналата година ме защитиха успешно,като се наложи да сменя само един предпазител в устроиството. |
|
|
 |
Dobri Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 12, 2005 19:06 Заглавие: |
|
|
| И въпреки всичко когато се задават гръмотевици за мен най сигурно е апаратурата да се изключи от контакта, антената или кабелната тв също. А и не забравяйте да изключите и интернета особенно който е на lan. Миналата година Св. Илия така подреди един приятел , че се наложи да си купи нов компютар. |
|
|
 |
|