|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
morpheous87 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 19, 2012 21:32 Заглавие: Продава цял неработещ Technics SU-V660 |
|
|
Усилвателя дойде при мен, с неработещ един канал. Всъщност единия свиреше перфектно, а другия канал нямаше никакви баси. След като махнах капачката на SVI3205 всичко стана ясно, 1 пробил транзистор на проблемният канал. Имах идея да стане донор за нови крайни, но имам промяна в плановете. Кутията е в добър външен вид. Боядисан капак, предният панел има малко драскотини. Селектор и другите неща работят. Трансформатора по спомен е 2х42 (кондензаторите са 63 волтови, така че някъде там беше). Радиатора е доста солиден, все пак е предвиден за охлаждане на на 4 ома - 2 х 170 вата, на 8 ома - 2 х 120 вата. Допълнителна информация за целия усилвател тук. Кутията е голяма, може да се помести доста вътре в нея за сериозен проект.
Разбивка по части:
1. 690W трансформатор 2х42 - 60лв.
2, Кутия с всички чаркове(селектор дънна платка и преден панел) - 35лв.
3. Радиатора - 20лв.
Всичко на куп - 100лв. (тежи към 13-15кг мисля, Еконта ми излезе 15лв до колкото помня) За София може лично, за другите места - Еконт.
 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
morpheous87 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юли 21, 2012 12:41 Заглавие: |
|
|
| На пауза. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|