| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
markata97 Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 23, 2012 21:16 Заглавие: купувам neodimovi magnitcheta |
|
|
Здравейте решил съм да направя безплатна енергия или някои я наричат безкрайна сигурно се сещате за този метод но спешно ми трябват такива магнитчета ако някой не му трябват да ми драсне не лс....знам за тея момчета от прамиз но там ми се стружа множко доставката 10 лева за няколко грама +това че съм близо до София ..
на 15 години съм не съм тръгнал да правя проекти в голям мащаб просто за удоволствие изработвал съм и други малки неща но сега от 1 седмица се пробвам с обикновени магнити и не става за това ако имате ненужни неодимови магнити ми пишете [email protected] ии да знаете ако имате ненужни ми ги пратете аз ще платя ако е само доставка
става въпрос за 10-20 броя на не по голяма цена от 10 лева
Благодаря Ви предварително !! _________________ bezkraina energiq super ideq !! )
Последната промяна е направена от markata97 на Пон Юли 23, 2012 21:27; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
batencho Активен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 23, 2012 21:23 Заглавие: |
|
|
Да не стане така  |
|
|
 |
markata97 Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 23, 2012 21:30 Заглавие: |
|
|
Пробвах с инпровизирани елементи и се получи донякаде но съм 100 про че ще се получи ако няма оферти до няколко дена може би ще си поръчам и ще кача клип като стане  |
|
|
 |
|