| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
omegata Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 25, 2005 18:15 Заглавие: sony wega kv-32cs70k |
|
|
здравейте колеги имам следния проблем десния край на картината но не в края а малко по навътре се появява една тънка червена черта от горе до долу при смяна на размерите на картината чертата се мести като си запазва съотношението процентно да е на толкова от края в зависимост от това на какъв размер е включен най много се забелязва на син фон и ако има образ с друг цвят на синия фон все едно е зад образа но се забелязва и на тъмен фон но е по малко ако някой е срещал такъв проблем ще съм благодарен че клиента хич не му се разнася тв то по сервизите че едвам се мъкне от килограми _________________ проблема винаги се крие там където най малко очакваш |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Stoy40 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 26, 2005 16:37 Заглавие: |
|
|
| Ако е по захранване,не би трябвало да е червена....Вероятно е в цифровата обработка а там...олеле мале...По АV има ли я? |
|
|
 |
omegata Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 26, 2005 18:33 Заглавие: |
|
|
по всичко я има и на тунер и нa AV и аз си мисля че ще излезе в цифровата част _________________ проблема винаги се крие там където най малко очакваш |
|
|
 |
Stoy40 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 26, 2005 19:24 Заглавие: |
|
|
Ако имаш духалка за гореш въздух,с малко разтворен в ацетон колофон и много нерви........  |
|
|
 |
helios Опитен потребител

Регистриран на: 23 Апр 2005 Мнения: 2944 Местожителство: Pirdop/Zlatica
|
Пуснато на: Вто Юли 26, 2005 21:50 Заглавие: |
|
|
| Подобен ефект съм срещал няколко пъти но не си спомням дали при аналогови или ТВ-та с цифрова обработка.Оказа се,че проводниците свързващи размагнитващата бобина с дънната платка се намират в някакво положение спрямо последната, при което ефекта е на лице.При размърдване на двойката проводници ефекта изчезва.Същият е по силно изразен при по слаб входен с-ал. |
|
|
 |
|