| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
shri Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 31, 2012 21:10 Заглавие: Прозорче за осцилоскоп |
|
|
Може ли да се намери защитното прозорче на тръбата на тектроникс. Мой приятел ме помоли за помощ, но така и не можах да помогна. Счупило му се е синьото прозорче дето стои пред екрана. Тънко е 0,6мм. и според фирмите дето обиколих из града за такива материали е вералит. Но за съжаление никъде не се предлага цветно прозрачен син вералит. И да попитам то от обикновена пласмаса ли е или има специална защитна функция от вредни лъчения на тръбата. Забравих да кажа осцилоскопа е 350Мгхц. Не съм гледал в ибей, но дали с тия пощи ако се поръча ще дойде читаво.
Леле гледах в сайта на тектроникс под 20долара няма филтри. _________________ Денят е прекрасен забеляза ли го!!!
[email protected] |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
hidrazin Опитен потребител

|
|
|
 |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Авг 01, 2012 0:22 Заглавие: |
|
|
Ма, не са му дали МегаХерците, може да не е за 350 .., а до 200
| Цитат: | | Забравих да кажа осцилоскопа е 350Мгхц. |
|
|
|
 |
shri Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Авг 01, 2012 12:02 Заглавие: |
|
|
И аз на там се насочих. Днеска купих за 2лв. едно парче вералит прозрачен 0,8мм. нямаше по тънък. Сега ще търся по рекламните фирми подходящо фолио. Това ми се струва най-разумното решение. Вместо 20-30 долара и един месец чакане. Единственото което ме притеснява, да не би да има някакви спец. примеси в оригиналната пластмаса за предпазване на очите от някакви вредни излъчвания. Иначе така ще го издокарам, че никой няма да разбере че е правено, а не купешко. _________________ Денят е прекрасен забеляза ли го!!!
[email protected] |
|
|
 |
hidrazin Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Авг 01, 2012 19:31 Заглавие: |
|
|
| Малко ме съмнява да е с примеси. По-скоро стъклото на самата тръба ще има такива свойства. Накъде ми се търкаляше подобно парче само че зелено. |
|
|
 |
|