| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
sabris Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Авг 23, 2012 18:31 Заглавие: Продавам нови Интегрални схеми и тел. тунери |
|
|
продавам ;
ИС TDA7056A [схемите са на PHILIPS и са произведени в Thailand]
налични 20бр.
цена 2лв. бр.
Тунери GDC - EWT-5V3K2-E01W
-5бр.
цена 10лв.бр.
http://samatera.snimka.bg/other/moi-snimki.691573.28195939
не пращам единични бройки , минимална заявка от 20лв.
за контакти на ЛС.
Последната промяна е направена от sabris на Сря Дек 26, 2012 9:41; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Чет Авг 23, 2012 19:02 Заглавие: |
|
|
TDA7056A при средна цена от 1.80 лв по доставчиците малко не се връзва макар и произведена на Луната.Тунерите могат да се намерят на 10-12 лв.Не искам да ти убивам ентусиазма за бързо забогатяване ама все пак влез малко в час А и трябва да си купя 10 схеми за да съм достоен да ми ги изпратиш ли?"минимална доставка 20 лв."Тези византийски номера отдавна умраха пич. _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
sabris Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Авг 24, 2012 12:07 Заглавие: |
|
|
Не ми е ясно как с тези 3-5 лв. бих могьл да забогатея, просто сьм решил да махна всичко което няма да ми е нужно за напреде и що се отнася до цената използвах за ориентация тьрсачката на сайта . Искам да отбележа че цените подлежат на коментар в известни граници,а за минималната доставка от 20 лв. си имам причини да го правя така , просто за 1 бр. ИС за 3лв. не мога да врьтна 30 км. Просто няма смисьл.
А за Византийските номера за прьв пьт чувам колега, навярно намекваш за нещо лошо ...но няма значение !!!!
с поздрави  |
|
|
 |
|