Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Проблем с Philips Mediator 32" - розова оттенък

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
hakama
Активен потребител
Активен потребител

МнениеПуснато на: Чет Сеп 06, 2012 13:59    Заглавие: Проблем с Philips Mediator 32" - розова оттенък Отговорете с цитат

Здравейте,
Имам един телевизор CRT Philips Mediator 32" 85KE7365/26R ; AG068908

Много е тежък и обемист, а не ми се вика майстор у дома, а и предпочитат там да го занесем...

Картината нещо розовее/лилавее, също така и някои функции от RC-то (или копчетата на дистанционното може да са повредени) - не мога да ги активирам - подариха ми го и нямам историята му.

Прилагам и една снимка, кaто екстри има PP,OSD, SURRONUD SOUND.

Не успях да намеря инфо за този модел, като година, цена и т.н.
Колко би струвал ако се отремонтира (или ако го продавам така на някои разбирач, което също е вариант)? Гледам подобни 32ки Сони, Сименс... 100-200лв:roll:

Ремонта скъп ли ще е?

Мислех да го пазя за село, но нещо много големи пикселите и ще трябва да се гледа поне от 4метра.

- Джон Карсън -
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети