| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
GSM Гост
|
Пуснато на: Пон Юли 11, 2005 23:17 Заглавие: Re: смущение от GSM |
|
|
| edims написа: | | аз съм от хората които слушат силна музика и ми е голям проблем когато някой ме търси на gsm-a защото една от уредбите ми (Philips FW-C10) започва да пищи отвратително, има ли някакъв начин този гаден шум да се премахне | Пробвай да не си държиш телефона върху и около нея. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Stoy40 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 12, 2005 9:08 Заглавие: |
|
|
Можеш да си увиеш телефона с метална ламарина или пък уредбата и да я замасиш  |
|
|
 |
guitman Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 12, 2005 18:32 Заглавие: |
|
|
| Stoy40 написа: | Можеш да си увиеш телефона с метална ламарина или пък уредбата и да я замасиш  |
можеш и като го увиеш да нямаш обхват  _________________ home studio |
|
|
 |
CATV Гост
|
Пуснато на: Вто Юли 12, 2005 19:03 Заглавие: Re: смущение от GSM |
|
|
GSM-to излъ4ва направо импуси с мощтност около ват и на 4естота 950 Мегахерца на близко разстояние до входовете на усилвателя, НАПРАВО НЯМА НАЧИН ДА СЕ СПРАВИШ С ПРОБЛЕМА, ако не си махнеш телефона по далечко разбира се  |
|
|
 |
zaq Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 12, 2005 19:34 Заглавие: Re: смущение от GSM |
|
|
Изключи си телефона  |
|
|
 |
Vladi Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 12, 2005 19:59 Заглавие: Re: смущение от GSM |
|
|
| edims написа: | | аз съм от хората които слушат силна музика и ми е голям проблем когато някой ме търси на gsm-a защото една от уредбите ми (Philips FW-C10) започва да пищи отвратително, има ли някакъв начин този гаден шум да се премахне |
Има озвучителни системи при които, това неприятно пищене е почти минимално да не кажа, че вообще го няма, но има и такива системи, където е силно изразено. Всичко зависи от пред-усилвателя, усилвателя и какви филтри има самата саунд система, до каква степен е екранирана.
П.С. Отговора на въпроса ти, се крие в постовете на колегите, по-горе. _________________ BE ON EDGE |
|
|
 |
eler Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 12, 2005 20:43 Заглавие: |
|
|
| Може например да му включиш външна антена, която да изнесеш по-далеч от уредбата. Ама те тези антени май не се намират много по магазините. |
|
|
 |
IGBT Опитен потребител

Регистриран на: 30 Мар 2005 Мнения: 373 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Сря Юли 13, 2005 10:01 Заглавие: |
|
|
какъв е телефона(марка и модел)и ако знаеш напиши носителя-GSM или GPRS  _________________ 98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиaт!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си. |
|
|
 |
nafo Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 13, 2005 18:59 Заглавие: |
|
|
| Ами... и при мен го имаше същия проблем с уредба SONY RX50 и GSM Nokia 3410, но вече съм с Siemens CX65 и проблеми няма. За това може да се смята, че причина е и GSM-a. |
|
|
 |
Stoy40 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 13, 2005 19:22 Заглавие: |
|
|
| По никакъв начин,докато протокола е същия и мощностите същите,няма значение GSM-a... |
|
|
 |
|