|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
jordan64e Активен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 14, 2012 20:24 Заглавие: ALPINE IDA-X311 |
|
|
| Проблема на този ресивър е , че има консумация в изключено състояние . Иначе всичко си работи . Разгледах даташийта на управляемия стабилизатор HA13165H . Всичко си прави както трябва . Прави ми впечатление , че управляемея стабилизатор 070НХ02 получава команда за излизане от деж. режим и дори при свален панел . Така ли трябва да е ? Нямам схема и не можах да открия . Без схема трудно ще се ориентирам и само ще го ровя ненужно . Платката е многослойна и с твърде дребни елементи , което прави проследяването почти невъзможно . Моля за схема или съвет . |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Пет Сеп 14, 2012 20:43 Заглавие: |
|
|
Данчо някой апарати искат задължително B+ и ACC отделно.Такива в повечето случеи са китайки пръчки,но винаги има изненади.С HA-то трябва да си гасне на 20mA.Има проблем ми се струва. _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
jordan64e Активен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 14, 2012 21:01 Заглавие: |
|
|
| Че има проблем е вярно. Апарата си гасне , а консумацията при изключено положение и махнат панел е около 220мА. Ако откача само червения или само жълния кабел консумацията става няколко милиампера. Това е в разглобено състояние и без панел . Дали да не го сглобя и вързан В+ през контактния ключ да пътува . Имам угризения само , че е на кумеца ми . А може все пак да е така направен ? |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|