|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
petarlp Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 21, 2012 17:12 Заглавие: Търсене на дистанционно за аларма |
|
|
Здравейте ,
скоро си купих кола на която е монтирана аларма Милениум. За съжаление точния модел не знам. Проблема не е в алармата а в кутийките на дистанционните. И двете кутийки са с вграден ключ , но явно пластмасата е много крехка и съответно и двете са счупени. Въпроса ми е от къде мога да закупя дистанционно/кутийка.
Прилагам снимка на дистанционните за да се ориентирате за модела.
 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
pishka Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 23, 2012 8:04 Заглавие: за дистанционното |
|
|
Колега това с кутийката на дистанционно е голям проблем.Има едно магазинче на цар Борис І след Екзарх Йосиф посока към пазара и има над сто кутийки за дистанционни ,обаче при мен така и не се намери точната кутийка.Аз съм решел направо да сменям алармата.Само че този път ще се купя българска,че за тях има кутийки бол.Другия вариант е да разбереш със какъв код ти е алармата ,ако е със скачащ кон не може да се препрограмира.Ако обаче е с обикновен код си купуваш някакъв подобен пулт с електроника и го препрограмират.Обаче май излиза около една нова китайска аларма от Илиянци.
Успех с търсенето. |
|
|
 |
pk123 Активен потребител

|
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|