|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
jonov Активен потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 11, 2012 13:37 Заглавие: Продавам принтер HP Laserjet 5L |
|
|
Продавам го тъй като седи от години в къщи и не се използва .
Предполагам на някой може да му свърши работа като държа да поясня че трябва касетата да се от ремонтира или да се смени понеже е зареждана от мен два пъти , като последния път изпускаше тонер , явно трябва нещо да се смени .
Като гледам цените на консумативите http://outmax.bg/index.php?_a=viewProd&productId=6514 ме е срам да искам повече от 30 лв .
От Лом съм - пращам с куриер - доста тежи . |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
radkosechko Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 12, 2012 11:37 Заглавие: Принтер HP 5L |
|
|
Имам интерес, писал съм ти ЛС _________________ Радко |
|
|
 |
jonov Активен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 12, 2012 14:05 Заглавие: Re: Принтер HP 5L |
|
|
Утре ще гледам да кача снимки .
Пояснявам за всички - няма как да направя проба на принтера понеже в касетата няма грам тонер а няма от къде да взема касета за проба - сещате се - антика Гарантирам че принтера е работил до последно - някъде ако не ме лъже паметта - преди три години .
Неговата касета е за рециклиране - не се нуждае само от зареждане , ако беше така , щях да си я заредя - във Лом ми вземаха 11/12 лева за зареждане .
ПП. Направо съм качил видео . Направо се чудя от къде печати като няма тонер
http://www.youtube.com/watch?v=cHzv49EIWhs&feature=youtu.be
Във понеделник пътува към Радко . _________________ От Blizoo - бягай на далеч |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|