| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
robertvd Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 12, 2012 10:46 Заглавие: Телевизор LG-CF20K51KEX Търся процесор |
|
|
Колеги Здравейте.Процесора е TDA9361PS/N2/5 CA9944 K1J741
Може и втора ръка важно е да работи Ако някой колега има за даване
да каже
http://prikachi.com/images/872/5368872N.jpg _________________ Robert |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 12, 2012 10:58 Заглавие: |
|
|
Мога да предложа нов.Цената ти е на лични. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
tonovd Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 12, 2012 21:08 Заглавие: |
|
|
| Не се набутвай с нов, безбожно скъп - Замени го! Става бързо и евтино! |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 12, 2012 21:08 Заглавие: |
|
|
| tonovd написа: | | Не се набутвай с нов, безбожно скъп - Замени го! Става бързо и евтино! |
Ходи си чеши клавиатурата някъде другъде.А при още един подобен пост ще ти и помогна.Щот това определено не ти е първия подобен абсолютно "кух" откъм съдържание пост в този форум,а на мене нещо взе да ми писва да те трия...И се въздържай да говориш от името на други хора,които не познаваш.Да не кажа че и няма как да знаеш каква е цената-дали е безбожно скъпа или безбожно ниска.Може пък да ми е симпатичен и да съм решил да му го подаря...Ако имаш с какво да му помогнеш-разполагаш с такъв,заменял си с някакъв друг(упоменавайки конкретно кой) и т.н.-ОК.Но ако нямаш какво да кажеш по темата-просто си намери някое по-подходящо място за празни приказки.Блажени са тия които нямат какво да кажат и въпреки това си мълчат.  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|