|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
sladura89 Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 25, 2012 16:50 Заглавие: Проблем с монитор Samsung SyncMaster225bw |
|
|
Проблемът е следния копчето меню ми е блокирано, а останалите не изпълняват функциите си като ги натисна се загубва картината като натисна копчето меню се блокирват и останалите бутони. При включване на компютара. Мониторът няма видеосигнал светят само диодите и трябва да се рестартира за да се появи видеосигнал. Обаче мониторът свети тъмночервен цвят няма зелен и жълт преди като го рестартирах се оправяше обаче вече постоянно свети в червено някой знае ли от какво може да е?
П.П. Престанете да ми триете темата предполага се, че форума е да се помага, а не за да се трият темите! Другите теми как си стоят и не са изтрити? Не съм нарушил никакви правила пиша си на кирилица няма нецензурни думи и пиша в съответнния раздел за проблема! Ако нарушавам нещо поне ми пратете писмо да знам, а не изтриване на темата без никакъв отговор. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 25, 2012 17:01 Заглавие: |
|
|
Нищо не ти е трито.Другата тема си ти седи и в нея достатъчно ясно беше насочен да посетиш близкия сервиз.А тая плоча "че форумите били за взаимопомощ" отдавна се изтърка.Място във форума за глупости от типа "телевизора/монитора ми прави така кво му е" няма.За гадателска дейност кво му е на даден уред при положение че няма нищо измерено и за обучение на "АБВ на ремонтите"-също.Ако искаш да се учиш да ремонтираш-във форума ползвайки търсачката има доста материал за четене.В енциклопедията на руския Монитор-също,отделно сканирани книги за начинаещи "ремонтьори" по руските сайтове -с лопата да ги ринеш.Ако знаеш английски-в Емуле-също.
Кво-и да седи темата кво-кат те насочат да снемеш една осцилограма с кво ще го направиш,с пръстът може би!?Няма да коментирам и че това което си дал за модел особена работа като информация не върши.
Все се чудя кога ли някой кат го заболи корема няма да почне да се клъца с ножа вместо да посети лекар!?Имаше един хубав български филм навремето-"Специалист по всичко"-няма нужда да подражавате на главния му герой. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|