Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Lincoln Electric v270 от DC да стане АC/DC

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
miroslavbul
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пет Окт 26, 2012 15:38    Заглавие: Lincoln Electric v270 от DC да стане АC/DC Отговорете с цитат

Здравейте купих си наскоро този апарат , но разбрах че няма да ми върши много работа ако работи само на прав ток. Трифазен е модела и искам да попитам нервиз или човек , който познавате да може да ми го направи да работи и на променлив ток , че да заварям и цветни метали ... най-вече алумин . Имам два ПДФ файла със схемите на апарата с променлив и прав ток . Благодаря за помоща предварително .
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
emoome
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Окт 26, 2012 17:20    Заглавие: Отговорете с цитат

Една статия за бъдещия заварчик
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Петър Христов
Активен потребител
Активен потребител

Местожителство: Шумен

МнениеПуснато на: Пет Окт 26, 2012 20:20    Заглавие: Отговорете с цитат

Здравей .Разликата между DC и AC/DC машина е огромна ,и тази модификация е невъзможна .Не че не може да се направи,но цената само на материалите е съизмерима с цената на цялата машина -да не говорим че е адски много работа което също е доста пари.Аз ремонтирам от време на време инвертори ,дори в момента имам разглобен като твоя,но с подобна модификация не бих се хванал.По добре го продай и си купи готов AC/DC ,хем ще ти излезе по-евтино хем ще е по надеждно.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети